برگزاری کمیته کارگروه توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی تربت جام

برگزاری کمیته کارگروه توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی تربت جام جدید

کارگروه توسعه مدیریت با حضور نماینده سازمان برنامه ریزی و بودجه خراسان رضوی، رئیس، معاون توسعه، درمان، بهداشت و آموزش و مدیران ستادی دانشکده علوم پزشکی تربت جام در سالن جلسات ابن سینا دانشکده علوم پزشکی تربت جام برگزار شد.

۹۰ درصد تخفیف ویژه خدمات ناباروری

به گزارش خبرنگار وبدا جام ، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: زوجین نابارور با مراجعه به اداره بیمه سلامت شهرستان همراه با مدارک و دفترچه بیمه سلامت زوجین، تحت پوشش بیمه ناباروری قرار می گیرند ودر مراکز خصوصی مشهد (بیمارستان رضوی،کلینیک ناباروری نوین، کلینیک ناباروری ارمغان) تا۷۰درصد و مراکز دولتی(بیمارستان امام رضا ) تا۹۰درصد شامل تخفیف خدمات ناباروری می شوند و در صورت بارداری و زایمان، نوزاد تا ۵سال اول زندگی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرد.

ادامه مطلب
در مورد دوران فراز و نشیب های جسمی و روحی  و دگرگونیهای عظیم چه می دانید؟

مسئول واحد سلامت روان دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: دوران بلوغ که با اوایل نوجوانی آغاز می شود دوران دگرگونی های عظیمی است؛ بنابراین دوران نوجوانی، دوران فراز و نشیب های جسمی و روحی است که باید والدین نوجوان این فراز و نشیب ها را به درستی بشناسند.

جذب رشته پرستاری در قالب تعهدات هیات علمی
استخدام در دانشکده علوم پزشکی:

جذب رشته پرستاری در قالب تعهدات هیات علمی

فراخوان جذب یک نفر رشته پرستاری مقطع PhD یا کارشناسی ارشد با پایه فوریتها یا (با تجربه کاری در اورژانس پیش بیمارستانی) و یک نفر رشته کارشناسی ارشد پرستاری طب اورژانس در قالب تعهدات هیات علمی در بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.