گشت مشترک معاونت غذا و دارو، تعزیرات و اصناف در تربت جام؛ مبارزه با کالاهای قاچاق و تاریخ‌گذشته در فروشگاه‌های آرایشی و بهداشتی

۲۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۹ کد : ۹۵۰۹ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۱۳
در راستای صیانت از سلامت جامعه و جلوگیری از ورود کالاهای غیرمجاز به بازار، کارشناس واحد آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی تربت جام، در قالب یک گشت مشترک، از فروشگاه‌های آرایشی و بهداشتی منطقه بازدید و بازرسی کردند.
گشت مشترک معاونت غذا و دارو، تعزیرات و اصناف در تربت جام؛ مبارزه با کالاهای قاچاق و تاریخ‌گذشته در فروشگاه‌های آرایشی و بهداشتی

این بازدید نظارتی با همکاری ریاست سازمان تعزیرات و نمایندگان اتاق اصناف انجام شد که با هدف شناسایی و برخورد با اقلام قاچاق، کالاهای فاقد مجوزهای بهداشتی و محصولات دارای تاریخ مصرف گذشته صورت گرفت.

معاونت غذا و داروی تربت جام ضمن تأکید بر تداوم این برنامه‌های نظارتی، اعلام کرد که برخورد با متخلفان و جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و تاریخ‌گذشته، از اولویت‌های اصلی این نهاد در جهت حفظ سلامت مصرف‌کنندگان است.

 

آخرین ویرایش۲۷ مرداد ۱۴۰۵

نظر شما :