برگزاری کمیته مرگ و میر کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه در مرکز آموزشی درمانی سجادیه

با حضور مدیر پرستاری دانشکده، مدیران ارشد بیمارستان سجادیه و سایر کارشناسان، کمیته مرگ و میر کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه در محل سالن کنفرانس شهید فکوری بیمارستان سجادیه برگزار شد.
۰۳ تیر ۱۴۰۴ | ۰۸:۵۰ کد : ۷۱۷۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۲۶
برگزاری کمیته مرگ و میر کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه در مرکز آموزشی درمانی سجادیه

 در این کمیته یک پرونده مطرح شد و با حضور اعضای کمیته،علل مرگ و راهکارهای ارتقای فرآیندهای ارائه خدمات و پیشگیری از موارد مرگ مشابه کودکان در بیمارستان ها مورد بررسی قرار گرفت.

 در این دیدار خانم محمدی مدیر پرستاری دانشکده اظهار داشت : بررسی و تحلیل علل و عوامل موثر بر مرگ و میر کودکان و استخراج مشکلات و چالش های موجود،نقش مهمی در برنامه ریزی و تدوین مداخلات و اجرای فعالیت ها در راستای کاهش مرگ و میر در این گروه سنی دارد.

 در ادامه دکتر شاهیده ریاست مرکز آموزشی درمانی سجادیه با یاد آوری مخاطرات تهدید کننده نوزادان و کودکان افرود؛ امیدواریم بتوانیم با اجرای برنامه پیشگیری از حوادث و همچنین توجه ویژه به ارتقای برنامه های آموزشی مادران در جهت پیشگیری از موارد مشابه در آینده اقدامات مناسبی انجام دهیم.

 

کلیدواژه‌ها: مدیریت پرستاری بیمارستان سجادیه

آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۴۰۴

نظر شما :